bionèctar

filosofia web


Bionèctar neix amb la intenció d'expandir l'alimentació viva i conscient, perquè tots puguem viure sans i amb energia per a un món millor.

Bionèctar és un espai eco-gastronòmic on pots gaudir de menjar saludable, de proximitat i respectuós amb el nostre entorn... per descomptat, 100% ECOLÒGIC CERTIFICAT, lliure de químics i pesticides, lliure de transgènics, lliure de patiment animal, lliure de làctics, lliure de gluten, lliure de farines i midons, lliure de sucres refinats, lliure de soja i lliure de begudes tòxiques.

Per a esmorzar, hi trobaràs batuts i sucs cold-pressed i mueslis activats súper nutritius i energètics.

Per dinar, vine a gaudir del menú del dia i altres plats deliciosos. També per emportar!

Seleccionem els agricultors locals i tota la matèria prima que arriba a Bionèctar per assegurar i garantir que l'aliment s'hagi cultivat/elaborat sota criteris estrictament ecològics o biodinàmics, de proximitat, amb mà de treball ètica, amorosa i sostenible ♥

 

 

 

eva roca

eva roca web

L'Eva Roca és eco-xef i coach en salut vitalista. Des de fa anys, ajuda a les persones a sanar-se i a trobar el seu equilibri a través de l'alimentació i el ioga. Dirigeix l'escola de cuina i alimentació viva CRUDIVEGÀNIA, on imparteix cursos i tallers de nutrició vitalista, alimentació conscient i cuina viva natural, basada en plantes (Raw Vegan & Living Foods). El 2014 crea la primera formació professional del nostre país per ser expert en nutrició i eco-xef de cuina viva. El 2016 rep el premi Biocultura Eco-Gastronomia.

"Crec que l'alimentació viva ajudarà al món a fer el canvi que necessita, és realment sostenible i ecològica. És la que ens manté sans i amb energia i respecta a tots els éssers, incloent els indefensos animals. 

Crec també que en la societat actual és difícil mantenir-se sa i amb energia perquè gairebé tot el que ens envolta contribueix a la malaltia i al desgast físic, psicològic i anímic i el que abunda és el menjar escombraries, ràpid, de mala qualitat, ple de químics i pesticides,... I amb aquest projecte, pretenc aportar un espai on, a més de menjar sa i de veritat, tothom pugui conèixer i experimentar el que ens sana i ens fa estar bé, amb energia, amb el cap ben serè per pensar lliurement i amb l'ànima alegre per volar ben alt. I, per descomptat, un espai on puguem socialitzar-nos, gaudir i compartir, sense perjudicar l'organisme i expandint tots els sentits." ♥

Save

Save

Save

Save

filosofia

1

1

if you want life, eating alive

2

2

love and creativity in every dish

3

3

ecology and sustainability

4

4

let food be thy medicine and medicine be thy food

5

5

don't do to others what you don't want for you

6

6

we want free food! Toxins-free, Non-GMO, Sugar-free, Gluten-free...