banner sucs

 

Sucs i batuts super-nutritius i energètics

 

Els sucs i batuts verds són super-aliments amb quantitats concentrades de nutrients (minerals essencials, vitamines, enzims, antioxidants, clorofil·la, fibra, aigua i aminoàcids essencials), de fàcil digestió, ideals per prendre en el període d'eliminació de l'organisme (de 6 a 12am).

 
Són la millor manera de començar la jornada i ens aportaran una energia radiant per tot el dia. Sense alts i baixos com provoca la cafeïna, el sucre i altres aliments tòxics que acostumem a prendre quan l'energia està baixa. El suc i el batut verd alimenten de forma instantània tots els sistemes de l'organisme (endocrí, digestiu, immunològic, neuronal..), aportant-nos un rendiment òptim a tots els nivells (físic, intel·lectual i espiritual).
 
Algunes varietats són: energètic plus, antioxidant, remineralitzant, ric en ferro, desintoxicant, clorofíl·lic, fruites de temporada, d'herba de blat (wheatgrass)...
 
El xarrup de wheatgrass o d'herba de blat és un super-aliment concentrat. Un xupito equival a 1800 gr de verdura quant a nutrients!
 
Nutrients a dojo a qualsevol hora, de fàcil digestió i absorció. Són especialment beneficiosos en processos de neteja i desintoxicació.
 
No cal dir que totes les fruites i verdures són 100% ecològiques i que mai no substituïrem una varietat ecològica per la mateixa convencional.